Stichting Wish-Omnia

Stichting Wish-Omnia biedt hulp aan mensen die door onvoorziene omstandigheden vast zijn komen te zitten en daardoor niet meer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Zij streven ernaar om deze tijdelijke obstakels te verwijderen, zodat zij weer zelfstandig verder kunnen.

Wish-Omnia staat klaar voor iedereen die zich in een kwetsbare situatie bevindt, ongeacht de reden. De stichting Wish-Omnia gelooft dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen, zelfs als het even tegenzit. Zij bieden directe, kleinschalige hulp aan iedereen die dat nodig heeft.

Ieder Kind een Kans

Fonds Perspectief ondersteunt Stichting Wish-Omnia o.a. met laptops

Het project “Ieder Kind een Kans” is erop gericht om kinderen met een Kindpakket gelijkwaardige kansen te geven op school en in de maatschappij. Kinderen die in armoede opgroeien, lopen een grotere kans op achterstanden vergeleken met hun leeftijdsgenoten. Dit kan zich uiten op verschillende gebieden zoals sociale integratie (bijvoorbeeld door het ontbreken van een mobiele telefoon), leerprestaties (door het ontbreken van een laptop voor school), sport (door een gebrek aan sportbenodigdheden) en vervoer (door het ontbreken van een fiets).

Ondersteuning door Fonds Perspectief

In de periode 2023-2024 voert Stichting Wish-Omnia dit project uit in de Duin- en Bollenstreek, waar ongeveer 40 Kindpakketten worden uitgedeeld.

Dankzij de eerste bijdrage van Fonds Perspectief heeft de Stichting Wish-Omnia in het eerste jaar in totaal 9 laptops, 3 mobiele telefoons en 6 fietsen kunnen financieren.

De kinderen die deze spullen hebben ontvangen, waren ontzettend blij en hun ouders waren opgelucht dat er voor hun kind een laptop, mobiele telefoon of fiets beschikbaar werd gesteld.

Fonds Perspectief Wish Omnia Kind kinderfiets

Wilt u weten of uw stichting ook in aanmerking komt voor een bijdrage van Fonds Perspectief? Doe een Quick check op onze site.